Wil jij op je allermooist zijn deze feestdagen?

Wil jij op je allermooist zijn deze feestdagen?

Heerlijk, Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw staan alweer voor de deur! Ben jij nu ook al aan het nadenken over de perfecte cadeautjes, het perfecte menu en de perfecte versiering? Ik ook.. Maar daarbij vergeet ik natuurlijk niet dat ook mijn huid er gezond en stralend uit moet zien.. Lees in deze blog mijn geheim.

Het neusje van de zalm..

Mijn geheim voor een stralend mooie huid zijn de Reviderm Micro-needling en Microdermabrasie behandelingen. Als het neusje van de zalm onder de schoonheidsbehandelingen, zorgen zij beiden voor zeer mooie resultaten.

De huid wordt intensief doorbloed, waardoor werkstoffen dieper en beter in de huid kunnen doordringen. Het vochtgehalte is aanzienlijk verbeterd, waardoor de huid van binnenuit op een natuurlijke manier is opgevuld (zeg maar dag tegen fijne lijntjes en rimpels) en de huid ziet er prachtig egaal uit, met een natuurlijke glans.

100% natuurlijk

Beginnen die voorhoofdrimpels, kraaienpootjes en lachrimpels jou nu echt te storen en heb je altijd gedacht dat je hiervoor naar botox of fillers moet grijpen? Dan nodig ik je van harte uit in de salon, waar ik je het tegendeel bewijs.

Microdermabrasie en micro-needling maken gebruik van de huideigen herstelmechanismen. Dit maakt deze behandelingen een 100% natuurlijke manier voor het verjongen en verbeteren van je huid.

Microdermabrasie, hoe werkt dat?

Laat je huid stralen met microdermabrasie. Schrik niet van de medische benaming – microdermabrasie betekent in feite een efficiënte, intensieve peeling waarbij gebruik wordt gemaakt van microkristallen. Het is compleet pijnloos, verfijnt zichtbaar poriën en zorgt daarbij voor een zijdezachte, egale huid.

Door de micromassage worden direct de dieper liggende huidweefsels ontspannen en afvalstoffen afgevoerd. De bloedcirculatie en de celstofwisseling worden geactiveerd, en de collageen en elastineproductie neemt toe.

Micro-needling, hoe werkt dat?

Bij micro-needling worden micronaaldjes met een grote precisie en met het hoogste niveau van veiligheid de huid ingebracht. Hierdoor worden de huideigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur.

Welke van de twee?

Ik adviseer mijn klanten om te beginnen met de microdermabrasie. Microdermabrasie zorgt ervoor dat er meer levende en gezonde cellen in de huid ontstaan. Vervolgens (bijvoorbeeld na twee weken) behandel ik de huid met micro-needling. Micro-needling activeert de herstelmechanismen, waardoor de huid er mooi en gezond uitziet.

Gun jezelf een prachtig voorkomen, maak je afspraak bij schoonheidssalon True Beauty in Almere voor een huidverbeterende en huidverjongende schoonheidsbehandeling!

Neem contact op.