Microneedling Almere

Bij micro-needling worden micronaaldjes met een grote precisie en met het hoogste niveau van veiligheid de huid ingebracht. Hierdoor worden de huideigen herstelmechanismen en het regeneratievermogen geactiveerd, wat zorgt voor een jongere huid en een egale huidstructuur.


Reviderm micro-needling

Al een decennium lang wordt micro-needling gezien als hét geheime wapen in het bestrijden van vroegtijdige huidveroudering en het behandelen van zichtbare huidproblemen, zoals littekens en een slechte huidstructuur. Vandaag de dag is het haast onmogelijk om een cosmetische behandeling voor te stellen zonder micro-needling.

Reviderm zorgt voor de standaard in micro-needling, door structureel onderzoek en ontwikkeling. De behandeling verbetert zichtbaar de huidstructuur- en functies en zorgt tegelijkertijd voor een verbetering van het vochtgehalte en de elasticiteit.


Effecten van micro-needling

Direct effect

  • De huid is zichtbaar strakker en gladder
  • Huidstructuur is stralender
  • Huidstructuur is meer egaal

Effect op lange termijn

  • Epidermis is dikker
  • Verbeterde vochthuishouding
  • Gebieden met structurele schade zijn verminderd


Gecertificeerd micro-needling specialist

Schoonheidssalon True Beauty is dé specialst op het gebied van micro-needling. Door eerder behaalde trainingen over micro-needling en het contiu blijven volgen van ontwikkelingen, is jouw huid in goede handen.

Ontdek de wetenschappelijk bewezen werking van micro-needling bij schoonheidssalon True Beauty in Almere!