Huidverbetering Almere

De huid is ons belangrijkste visitekaartje. Een mooie en gezonde huid zorgt ervoor dat we stralen en ons goed voelen. Helaas zijn maar weinig mensen gezegend met een perfecte huid en komen huidproblemen zoals acne, couperose, rimpels en littekenvorming (door acne) vaak voor. Om deze specifieke huidproblemen te behandelen, zijn huidverbeterende behandelingen nodig.


Huidverbetering door meer werkstoffen

Huidverbeterende behandelingen gaan verder, daar waar huidverzorging ophoudt. In huidverbeterende producten zitten meer werkzame stoffen en de behandelingen zijn effectiever. Niet alleen door het hoge gehalte aan werkstoffen, maar ook door de apparatuur die in de behandelingen wordt gebruikt.


Apparatuur voor het effectief verbeteren van jouw huid

Door spectaculaire innovaties op het gebied van cosmeticaproductie, dringen de werkstoffen dieper in de huid, waar zij de basaalcellenlaag stimuleren tot de aanmaak van collageen en elastine. Collageen en elastine zijn eiwitten in ons lichaam, die de huid stevig, vitaal en gezond houden. Door deze ontwikkelingen kunnen huidproblemen zeer doelgericht, effectief en met zichtbare resultaten worden behandeld.

Schoonheidssalon True Beauty in Almere maakt gebruik van de meest geafanceerde apparatuur van het Duitse merk Reviderm.

 

Wil jij een gezonde huid, zonder huidproblemen?