Microdermabrasie Almere

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Met mechanisch wordt bedoeld dat de peeling met een apparaat wordt uitgevoerd. Bij Reviderm microdermabrasie zijn de microkristallen van aluminiumoxide.

Doordat deze kristallen door machines worden gemaakt, zijn alle kristalletjes even groot en hebben ze geen scherpe hoeken, waardoor ongelijkmatigheden in de huid worden voorkomen. Reviderm wint al jaren prijzen met de Skin Peeler microdermabrasie apparaten en is marktleider.
 

Hoe werkt microdermabrasie?

Door de micromassage worden direct de dieper liggende huidweefsels ontspannen en afvalstoffen afgevoerd. De bloedcirculatie en de celstofwisseling worden geactiveerd, en de collageen en elastineproductie neemt toe.

Zo wordt het effect van de microdermabrasie versterkt en wordt de huid op volkomen natuurlijke wijze verjongd. Je huid is in goede handen bij de schoonheidsspecialist die met Reviderm microdermabrasie werkt.


Effecten van microdermabrasie

De effecten van Reviderm microdermabrasie zijn direct na de behandeling zichtbaar en ook op langere termijn zie je het resultaat in de spiegel. Het is te begrijpen dat je graag bevestigd wordt in je subjectieve waarnemingen en in de lovende woorden die je misschien van familie, vrienden en kennissen.

Daarom is Reviderm een stapje verder gegaan en heeft met klinische onderzoeken laten bewijzen, dat na Reviderm microdermabrasie:

  • de huid fijnere poriën krijgt en elastischer wordt
  • de stevigheid van de huid toeneemt
  • de diepte van rimpels afneemt
  • een diepte effect in de huid optreedt, door activering van het huideigen collageen en de elastineproductie
  • de opname van werkstoffen door de huid wordt geoptimaliseerd


Gecertificeerd microdermabrasie specialist

Door ontwikkelingen en trainingen op het gebied van microdermabrasie te blijven volgen en door jarenlange ervaring, is schoonheidssalon True Beauty dé microdermabrasie specialist! 

Bekijk de video over microdermabrasie!

Hoe je huid er later uit ziet, bepaal je vandaag! Maak direct een afspraak met schoonheidssalon True Beauty in Almere.