Acne behandelingen Almere

Heb je last van puistjes, pukkeltjes en onderhuidse ontstekingen? Dan ben je niet de enige. Acne is namelijk het meest voorkomende huidprobleem. Acne ontstaat doordat de talgklieren in de huid ontstoken zijn. Er zijn verschillende vormen van acne en in de meeste gevallen is dit huidprobleem zeer goed te behandelen, met de combinatie van salonbehandelingen en thuisverzorgingsproducten.

Welke factoren zijn van invloed op acne?

  • Erfelijkheid.
  • Hormonale factoren
  • Polycysteus ovarium syndroom (PCO, vrij zeldzaam)
  • Stress
  • Omgevingsfactoren
  • Hoge vochtigheidsgraad van de omgeving
  • Verkeerde cosmetica

Hoe ziet acne eruit?

Acne wordt getypeerd door mee-eters, ook wel comedonen genoemd. Open comedonen zijn grijs of zwart van kleur. Bij gesloten comedonen is de follikelopening afgesloten waardoor de talg zich gaat ophopen. Wanneer dit gebeurt zijn de ‘witte kopjes’ zichtbaar.

Wanneer de gesloten comedonen ontstoken raken, ontstaan er puistjes. Het puistje en de huid eromheen is rood en voelt pijnlijk aan. 

Acne behandelplan

Om acne effectief en resultatengericht te behandelen, werk ik met een behandelplan. Ik start met een huidanalyse, zodat ik precies kan zien hoe het is gesteld met jouw huid en wat er voor nodig is om de acne te laten afnemen en verdwijnen. Vervolgens geef ik je advies over welke behandeling het meest geschikt is, hoeveel behandelingen er nodig zijn en welke thuisverzorgingsproducten zorgen voor de beste resultaten. 

In combinatie met microdermabrasie worden zeer goede resultaten behaald, wil je meer weten over microdermabrasie behandelingen in Almere? Klik dan hier.

Acne behandelingen van schoonheidssalon True Beauty in Almere

Sebocontrol
Voor de onzuivere huid (ca. 65 min.)

Een vet huidtype, dus een overproductie van talg, evenals oververhoorning kan een ophoping in de talguitgang tot gevolg hebben. Daardoor ontstaan mee-eters en pukkeltjes, SEBOCONTROL normaliseert bovenmatige verhoorningen en gaan ontstekingen tegen. Het resultaat is een gelijkmatig, helder en zuiver huid.

Dermabalance
Voor een onzuivere, vochtarme huid (ca. 80 min.)

Een extreem vochtarm huidtype, dat tevens een neiging tot overmatige talgproductie als gevoeligheden en een schilferige, onrustige teint vertoont, heeft bijzondere verzorging nodig om aan deze verschillende behoeften te voldoen.

Dermabalance normaliseert overmatige verhoorning, gaat ontstekingen tegen, voorziet de huid ruimschoots van vocht en gaat kalmerend en harmoniserend op het huidbeeld in. Een soepele, gelijkmatige en evenwichtigere teint is het doel van deze behandeling. De harmoniserende wellness-massage zorgt voor diepe ontspanning. 

Wil jij een gezonde en acne-vrije huid?