Couperose behandelingen Almere

Couperose bestaat uit veel zeer kleine bloedvaatjes in de huid, meestal rond de neus, kin en de wangen. Hoe couperose precies ontstaat is niet duidelijk. Couperose ontwikkelt zich meestal rond het 30e levensjaar en alhoewel het niet schadelijk is, kun je het toch als cosmetisch storend ervaren.

Wat heeft invloed op couperose?

De volgende factoren kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van couperose:

  • erfelijkheid
  • blootstelling aan zonstralen
  • temperatuurschommelingen (van warm naar koud en andersom)
  • gebruik van bepaalde cosmetica

Het gebruik van alcohol draagt niet bij aan de ontwikkeling  van couperose! Wel kunnen de bloedvaatjes door alcohol tijdelijk wat meer zichtbaar zijn, omdat de alcohol zorgt voor een verhoogde bloedstroom.

Couperose behandelplan

Om couperose effectief  te behandelen, werk ik met een behandelplan. Ik start met een huidanalyse, zodat ik precies kan zien hoe het is gesteld met jouw huid en wat er voor nodig is om de couperose te laten afnemen en/of te laten verdwijnen. Vervolgens geef ik je advies over welke behandeling het meest geschikt is, hoeveel behandelingen er nodig zijn en welke thuisverzorgingsproducten zorgen voor de beste resultaten. 

Couperose behandeling van schoonheidssalon True Beauty in Almere

Couperose correction
Vermindert rode vlekjes en maakt de huid sterker (ca. 90 min.)

Dit is een vaatversterkende en harmoniserende behandeling voor elke huid met een neiging tot couperose. Extracten uit de rode purperalg, de paardenkastanje en bio-tech enzymen kalmeren, versterken en beschermen de couperosehuid intensief. Voor een strak, verzadigd en prachtig harmonisch huidbeeld zorgen bovendien exclusieve anti-aging werkstoffen van de nieuwste generatie, gecombineerd met parelmoerglanzende groene pigmenten, die de vlekjes ook optisch camoufleren.

Wil jij een gezonde huid, zonder couperose?