Merken

Reviderm

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen.

Met de producten en behandelingen van Reviderm, die altijd worden gecombineerd op de unieke Reviderm microdermabrasie of micro-needling, bestrijd je de zichtbare tekenen van huidveroudering. Belangrijker is dat je hiermee ook de oorzaken van het verouderingsproces, zoals vertraging van huidfuncties, tegengaat en helpt om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

Meer weten over Reviderm? 

&

Dr. Grandel

Als basis voor de producten gebruikt Dr. Grandel bij voorkeur natuurlijke producten zoals tarwekiemen, tarwezemelen en kiemoliën. Dit zijn natuurlijke leveranciers van vitamines, mineralen en ballaststoffen. Dus met geselecteerde werkstoffen uit de natuur, die in verbinding staan met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en een moderne producttechniek, zorgt Dr. Grandel voor een intensieve werking en uitstekende huidverdraagbaarheid van de veeleisende merkcosmetica.

Dr. Grandel-cosmetica wordt niet op dieren getest, maar op vrijwillige testpersonen. Daarbij werkt Dr. Grandel in nauwe samenwerking met vooraanstaande dermatologen.

Meer weten over Dr. Grandel?

&

Arabesque 

Arabesque biedt jou een zeer actueel assortiment met harmonieus op elkaar afgestemde kleurprogramma`s. Alle kleuren uit één programma gaan harmonieuze en charmante comnbinaties met elkaar aan. Het kleurprogrammaconcept van Arabesque biedt je de vrijheid om met veel nuances en altijd stijlzeker nieuwe looks uit te proberen.

 

.....

.....

Ultrasun zonbescherming

Zonbescherming geschikt voor de gevoelige huid en voor de hele familie.
Met antioxidanten. Perfect beschermd – iedere dag! Snel absorberend, niet vet, niet kleverig, UVA en UVB zonbescherming met SOD (een vrije radicalen vanger), vitamine E en Pro vitamine B5 – ideaal voor extreme omstandigheden en een uiterst gevoelige huid. Filters: chemisch en mineraal (nano).

  • Waterproof

  • 0% Parfum

  • 0% Minerale oliën

  • 0% Emulgatoren

  • 0% Conserveermiddelen