Kennismakingsactie

Met de speciale kennismakingsactie van schoonheidssalon True Beauty breng ik u graag in aanraking met de verrassende voordelen van een professionele gezichtsbehandeling. Laat u verrassen en maak kennis met een stralend mooi eindresultaat. Profiteer van deze kennismakings actie; de normale prijs voor deze behandeling bedraagt € 79,- nu met ruim 50% voordeel voor € 39,95 (incl. btw).

U ontvangt niet alleen korting op uw eerste behandeling, maar zelfs ook op de 2e en 3e behandeling!

Korting op 1e behandeling: 50%. U betaalt slechts € 39,95

Korting op de 2e behandeling: 15% U betaalt slechts € 66,50

Korting op de 3e behandeling: 10%. U betaalt slechts € 69,-

Kennismakingsbehandeling
De kennismakingsbehandeling is geen uitgeklede behandeling. Het is een complete behandeling waarin alle facetten van een echte behandeling zijn verwerkt. 

Stappen kennismakingsactie

Huidanalyse

Dit is de belangrijkste eerste stap. Ik analyseer uw huid en onderzoek de eigenschappen en breng eventuele problemen in kaart. 

Huidadvies

Enkel op basis van een huidanalyse kan een goed en zorgvuldig advies worden gedaan. Dit advies betreft behandelplan en verzorgingsproducten.

Behandeling

Gezichtsbehandelingen zijn er in allerlei soorten en maten. Vanuit stap 1 en 2 wordt er een behandelplan opgesteld, dit zorgt ervoor dat jouw huid kan wennen aan de werkstoffen.

Verzorging

Voor het beste eindresultaat is het van belang dat jouw dagelijkse verzorging in overeenstemming is met de behoeften van jouw huid en behandelplan.