Lichaamsbehandelingen Almere

Lichaamsbehandelingen van schoonheidssalon True Beauty bieden naast ontspanning en verwennerij, daadwerkelijke resultaten bij de volgende problemen:

  • Stress
  • Cellulite
  • Spier- en gewrichtsklachten
  • Striae

Ontdek zelf welke behandeling het beste bij je past.

 

 

Lichaamsbehandelingen van schoonheidssalon True Beauty

Body Dream De Luxe 

Een weldadige en effectieve verzorgingsbelevenis voor het hele lichaam

Stress en milieubelastingen ontzien ook het lichaam niet en versnellen het natuurlijke verouderingsproces. De huid gaat er ruw en vermoeid uitzien en de eerste rimpeltjes verschijnen op het decolleté. Deze behandeling gaat dit proces effectief tegen. De combinatie van een effectvolle peeling en royale verzorgende essences bereikt niet alleen een exclusief huidgevoel maar ook zichtbare resulteten. ( 120 minuten ) Event variant ( 40 minuten ).
 

De-stress hoofmassage

Het een zeer laagdrempelige massage die overal plaats kan vinden omdat de persoon slechts plaats hoeft te nemen op een stoel en de kleding aan kan houden. De massage wordt toegepast zonder gebruik van olie maar toevoeging hiervan is uiteraard mogelijk. Gedurende 45 minuten zult u zich na afloop een totaal ander persoon voelen, tijdens deze massage mag u geen haarlak of schuimversteviger of gel in u haar hebben.
 

Hot-stone massage

De Hot Stone Massage Therapie met hete stenen is op dit moment een van de meest gevraagde behandelingen in  spa- en kuuroorden overal in de wereld.De warme basalt stenen werken ontspannend en tevens aardend. Ze brengen evenwicht en balans. ( ca. 45 minuten of ca. 90 minuten ) 
 

Deelmassages

  • Nek-schouter-rugmassage (inclusief een rugpeeling)
  • Buik-borst-schouder-armen-handen (inclusief decolleté crème)
  • Onder- en bovenbenen (inclusief uw voeten).

Wil jij genieten van de verschillende lichaamsbehandelingen van schoonheidssalon True Beauty?