Nieuwe website Schoonheidssalon True Beauty in Almere

Nieuwe website Schoonheidssalon True Beauty in Almere

Met trots presenteer ik mijn nieuwe website! Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk om te blijven innoveren. Dit doe ik niet alleen door het volgen van trainingen op het gebied van huidverbetering en verzorging, maar ook door de communicatie naar jou toe continu te verbeteren.

Met mijn nieuwe website hoop ik nog beter antwoord te kunnen geven op jouw vragen. Daarnaast vind je op de website informatie over de merken van schoonheidssalon True Beauty (Reviderm & Dr. Grandel) en lees je over specifieke huidproblemen en de oplossing!

Blog Schoonheidssalon True Beauty

Door mijn jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist, kan ik je veel vertellen over alles wat met schoonheid te maken heeft. Daarom zal ik vanaf heden iedere maand een interessante blog schrijven, bijvoorbeeld over huidverbetering en specifieke huidproblemen. 

Logo Schoonheidssalon True Beauty

Ik krijg geregeld de vraag waar mijn logo voor staat. Deze blog is een goede gelegenheid om hier antwoord op te geven. Ik heb voor de kolibrie gekozen omdat dit vogeltje staat voor schoonheid. De kolibrie moedigt je aan om de schoonheid, de perfectie van het leven te zien, precies zoals het is. Omarm het leven en het zal jou omarmen. Vier het leven en elke ervaring zal vreugde van groei met zich meebrengen. Vertrouw het leven en je zult de magie ervan leren kennen. Het komt niet goed, het is al goed.